Cristina Teba representarà a Catalunya als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

Comparteix

La competició se celebrarà a Cambrils durant la Setmana Santa i la calera competirà en la màxima categoria dels balls llatins.

La parella formada per la calera Cristina Teba i Lluís Pérez del Club de Ball Esportiu Wapachá, de Reus, ha estat escollida per la Federació Catalana de Ball Esportiu per representar Catalunya als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Durant aquests dies, la parella també prendrà part en altres trofeus del circuit nacional i en el prestigiós open internacional Cambrils Dancesport. Actualment, la parella continua treballant per preparar la seva pròxima competició, un open internacional, que tindrà lloc a la ciutat italiana de Bolonya el 16 de març.

Comparteix