Ple de victòries per als equips de pàdel de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’equip A de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar va sumar la tercera victòria de la temporada, mentre que l’equip B va guanyar els dos partits del cap de setmana i el femení també es va apuntar el seu segon triomf de l’any.

L’equip A continua liderant la classificació després de guanyar per 3 a 0 al Cub Sports D en un duel on els tres partits es van resoldre en dos sets. Marc Medrano i Jaume Pijoan van guanyar per 6-2 i 6-3, i les parelles formades per Ivan Fernandez i Miquel Martí i Albert Bardí i Dani Pérez ho van fer per un doble 6-1.

D’aquesta manera l’equip A ha sumat fins ara els 9 punts possibles i el proper cap de setmana visitarà al Golf Costa Daurada B, equip que encara no ha aconseguit sumar cap punt, dissabte a les 17.15h.

L’equip B també va firmar un cap de setmana perfecte, ja que divendres va guanyar per 0 a 3 a les pistes del Set de Pàdel B i diumenge ho va fer pel mateix resultat davant de l’Aleixar Pàdel Club B. Divendres les victòries les van aconseguir les parelles formades per Sergio Coll i Jose Mari Llaó, Enric Vila i Guillermo Moreno i Àngel Enrich i Joaquim Peña, mentre que diumenge van guanyar Jose Mari Llaó amb Pere Samarra, Aitor Lallana amb Miguel Tomas i Alex Brull amb Hèctor Benaiges. Jordi Torres, representant de l’equip B, destaca aquest bon inici de temporada.

L’equip B s’ha col·locat tercer a la classificació amb 6 punts i en la propera jornada, que es jugarà el 10 de març, rebran al Reus Monterols D, cinquè classificat.

Per últim l’equip femení va una nova victòria per 2 a 1 davant del CPT Riudoms C. Mònica Llambrich i Àngels Martí van guanyar el seu partit per 7-5/4-6/6-4, mentre que Laia Martí i Elena Paun ho van fer per un doble 6-2. Carme Arjona i Jordina de Gràcia no van poder firmar el ple de victòries, ja que van perdre per 6-3 i 6-1.

Amb dos triomfs en els dos partits jugats, l’equip femení es troba quart a la classificació i el seu proper rival serà l’Aleixar Pàdel Club, tercer classificat, en el que serà el primer desplaçament de la temporada, diumenge a les 12h.

Comparteix