Es crearà el Consell Esportiu Consultiu de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest organisme que reunirà les principals entitats i clubs esportius, centres educatius i centres de salut de la població, amb l’objectiu d’impulsar accions conjuntes per millorar l’activitat física i esportiva de la població.

Amb la finalitat que les entitats i clubs esportius tinguin una relació més fluida amb el consistori i alhora, crear un vincle més estret entre totes elles, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a través de l’Àrea Municipal d’Esports, ha anunciat la creació del Consell Consultiu Esportiu.

L’Àrea Municipal d’Esports vol crear un lloc comú en el qual les entitats esportives aportin les seves idees i creïn una interacció conjunta que ajudi a millorar i desenvolupar l’activitat esportiva al municipi.

A més, davant la creixent importància de l’activitat física en la salut i el benestar dels ciutadans, l’Àrea Municipal d’Esports també inclourà en el Consell Consultiu Esportiu amb l’objectiu d’aixoplugar totes les dimensions esportives i no només les d’àmbit competitiu, tant als centres educatius com als centres de salut de la localitat. Madeo Comes és el regidor d’Esports.

Dins del Consell es crearan tres grans comissions de treball sectorials, una sobre turisme esportiu, una altra d’activitat física i salut i una altra d’activitat fisicoesportiva als centres educatius amb especial atenció al Pla Educatiu d’Entorn i el Pla Català de l’Esport a l’Escola.

Un dels objectius del Consell Consultiu serà la creació d’un calendari esportiu unificat.

Comparteix