Desfetes del juvenil i el cadet en una jornada negativa pel futbol base

Comparteix

Els equips juvenil i cadet van caure derrotats a casa per marcadors molt contundents en una jornada on només van aconseguir guanyar l’infantil i l’aleví A.

El juvenil tenia, sobre el paper, un partit prou assequible amb la visita del Móra la Nova, però res més lluny de la realitat. Els caleros van pagar cars els errors durant uns primers 20 minuts fatídics, on van encaixar tres gols. Semblava que el gol d’Àlex Estrada abans del descans obria el camí de la remuntada, però tampoc va ser així.

A la segona meitat els caleros van tenir múltiples ocasions, fins i tot amb dos pilotes al pal, però els visitants, ja a falta de deu minuts pel final i en la única acció perillosa del segon temps van sentenciar el partit. Ja amb tot decidit, un penal suposaria l’1 a 5 definitiu. Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

Amb aquesta derrota l’equip cau a la cinquena posició, empatat a 27 punts amb el Batea i a cinc de l’Ascó. En la propera jornada tindran l’oportunitat per refer-se al camp del Jesús Catalònia, sisè classificat, dissabte a les 15h.

El cadet també va viure un partit per oblidar en forma de derrota per 1 a 7 davant l’Ascó. Sis gols del conjunt asconenc durant la primera meitat van deixar en anecdòtic el penal transformat per Pol Llambrich, i a la segona meitat arribaria el darrer gol del partit pels visitants. Els caleros es queden a la desena posició amb 16 punts, i en la propera jornada visitaran la Rapitenca, segon classificat, diumenge a les 15:30h.

La nota positiva la va donar l’infantil, que va guanyar per la mínima al camp del Gandesa i es manté amb opcions de lluitar per la tercera posició. El gol de la victòria va arribar a l’equador de la segona meitat i va ser obra d’Adrià Reixach. Xavi Borràs resumia així el partit.

A falta de dos partits per jugar-se, els caleros son cinquens amb 29 punts, a dos del Gandesa i a quatre del Olímpic Móra d’Ebre. El proper cap de setmana el seu rival serà el Campredó, dissabte a casa a les 9.30h.

També va aconseguir guanyar l’aleví A, sumant així la segona victòria consecutiva, en aquest cas al camp de l’Ulldecona. Tot i començar perdent, un gol en pròpia porta i dos més de Mehdi El Bouzidi deixaven els caleros en una situació favorable al final del primer quart. Al descans es va arribar amb l’1 a 4 després d’un altre gol de Jan Jorba, i a la segona meitat els locals només van poder retallar distàncies mentre Mehdi el Bouzidi marcava el seu tercer gol. Onze punts per a l’equip d’Hèctor Benaiges, que puja a la dotzena plaça i continua retallant distàncies amb la zona mitja de la classificació. El proper rival serà el Jesús Catalònia, dissabte a casa a les 12.30h.

Pel que fa a l’aleví B no va tenir cap opció en la seva visita al Batea en un partit que va acabar amb el resultat d’11 a 0. L’equip continua a la cua de la classificació amb tres punts i en la propera jornada rebrà al Móra la Nova, dissabte a les 11h. Per últim en futbol escolar, el benjamí Dorades va perdre per 1 a 2 davant el Jesús i Maria, el benjamí Llobarrets va caure per 4 a 2 al camp del Roquetenc, el prebenjamí Seitonillos va ajornar el seu partit al camp del Tortosa Ebre i el prebenjamí Llucets va perdre per 5 a 3 a Batea.

Comparteix