Tot a punt per a un nou Carnestoltes a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les activitats festives s’iniciaran aquest divendres i s’allargaran fins a la tarda del diumenge.

Superada la Festa Major de la Candelera, el Carnestoltes agafarà el protagonisme a l’Ametlla de Mar durant el proper cap de setmana. L’activitat als centres educatius ha centrat l’atenció durant tota la setmana, i ara serà el torn dels actes programats per l’Ajuntament, que donaran el tret de sortida avui divendres amb un Carnaval temàtic dels anys 80 organitzat pels Quintos i Quintes del 2004, que es celebrarà a la Sala de la SCER en horari de 23h a 4h amb el DJ Oscar Sánchez i que serà una novetat respecte a la “Pijamada” que es venia celebrant durant els darrers anys.

Dissabte arribarà el plat fort amb la rua i el concurs sènior. S’iniciarà a les 19.30h des de l’Avinguda Cala Joanet amb un recorregut per molts dels carrers del municipi fins arribar al Poliesportiu, aproximadament a les 21.30h, on es farà la desfilada i el jurat acabarà de valorar a tots els participants. Lara Brull és la tècnica de la regidoria de Festes.

Ja a les 0.30h es farà l’entrega de premis i després arrencarà la festa a càrrec de #Masandmasshow amb moltes sorpreses preparades per a tots els assistents.

Diumenge serà el torn dels més petits amb el concurs infantil. La sortida serà a les 17.30h des de l’Ajuntament amb una rua en format reduït fins a arribar al Poliesportiu, on es farà la desfilada, l’entrega de premis i la xocolatada. 

Comparteix