Comença una nova temporada per als equips de pàdel de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’equip A, després de dos ascensos consecutius, competirà aquest any a la 3a Catalana, mentre que l’equip B ho farà a la 5a i el femení a la 4a.

Aquest cap de setmana els tres equips de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar iniciaran la competició oficial. L’equip A jugarà en aquesta primera jornada com a local davant del Club Pàdel Mora La Nova B, diumenge a les 11h. La resta de rivals del seu grup seran el Club Patxanguerus d’Alforja A, el Cub Sports D, el Mesk Pàdel, el Pàdel One Reus B, el Golf Costa Daurada B, el Reus Monterols B i el CPT Riudoms B. Jordi Torres és el representant de l’equip A.

L’equip B debutarà dissabte a les 11h a les pistes del Set de Pàdel B. La resta del rivals seran el Reus Monterols D, el Club Natació Reus Ploms C, el Club Patxanguerus d’Alforja B, el Pàdel Cambrils D, l’Aleixar Pàdel Club B i el Pàdel Móra d’Ebre B.

Per últim l’equip femení descansarà en aquesta primera jornada i els seus rivals seran el Tarragona Padel Indoor A, el Set de Pàdel A, el Club Natació Reus Ploms B, el Pàdel Club Tortosa, el Global Padel D, el CPT Riudoms C, l’Euro Sport B i l’Aleixar Padel Club.

Comparteix