CalaCultura obre els vermuts del 2024 amb “Submarins, naufragis i homes ‘rana’”

Comparteix

El col·lectiu CalaCultura enceta el 2024 amb aquesta conferència a càrrec de Josep Maria Castellví.

Durant les dues guerres mundials del segle XX, les aigües de l’Ametlla de Mar van ser l’escenari d’enfonsaments de grans vaixells i de cruentes batalles. L’exèrcit alemany o les forces aèries britàniques van ser només alguns dels seus actors protagonistes, amb nàufrags, ferits i morts properes a les costes del municipi.

D’aquesta i altres històries en parlarà Josep Maria Castellví, historiador, divulgador i documentalista submarí amb més de vint anys de trajectòria. Trini Gonzàlez, membre de CalaCultura, ens presenta l’acte.

La presentació es durà a terme diumenge a les 12h al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix