El Bàsquet l’Ametlla frega la gesta a la pista de l’Amposta

Comparteix

Tot i afrontar el partit amb baixes i només vuit jugadors, l’equip calero va tenir les seves opcions i va acabar cedint només per set punts de diferencia (71-64).

Els caleros tenien un inici de 2024 molt difícil amb la visita al tercer classificat, però en cap moment es van deixar anar i es van mantenir amb opcions d’endur-se la victòria durant els 40 minuts. Els ampostins no es van poder escapar en el marcador i la igualtat va regnar de principi a fi.

Després d’acabar el primer quart amb un mínim avantatge, els caleros van marxar al descans perdent només per quatre punts (33-29). Al tercer quart l’alternança al marcador va continuar, encara que els locals van aconseguir tancar-lo amb una diferència de cinc punts. A més l’expulsió d’Aitor Gavilán per dues tècniques posava les coses encara més complicades. L’inici de l’últim quart semblava definitiu amb el 58-50, però els caleros van ser capaços d’anotar onze punts consecutius i posar la por al cos als ampostins.

Quedaven cinc minuts i va ser només en aquest moment quan els detalls van decantar el partit a favor dels locals, especialment per la falta d’encert en el tir exterior dels caleros, que va desembocar en el 71 a 64 definitiu. El màxim anotador de l’equip va ser Pol Aguado amb 17 punts. Tot i la derrota, Aitor Gavilán feia una valoració molt positiva del rendiment de l’equip.

L’equip calero continua a l’onzena posició, ara amb quatre victòries i vuit derrotes, i en la propera jornada, la darrera de la primera volta, jugaran davant l’Alcover, dissabte a les 17.30h al Galetet.

Comparteix