L’Ajuntament externalitzarà el manteniment de zones verdes de Tres Cales i Calafat

Comparteix

De moment la decisió només afecta aquestes dues urbanitzacions, ja que són molt més extenses que no pas altres com Roques Daurades o Marina Sant Jordi.

Davant la imperiosa necessitat de millorar el manteniment de les zones verdes d’urbanitzacions tan extenses com Tres Cales i Calafat, les quals necessiten una exhaustiva dedicació per tal de tenir-les en bon estat, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar a través de la regidoria d’Obres i Manteniment, ha decidit externalitzar el servei i que sigui una empresa especialitzada la que se’n faci càrrec dels treballs.

Segons Jordi Martí, regidor de Serveis i Manteniment, amb el personal i la maquinària pròpia, no arriba per a donar un bon servei.

Tot i que la decisió està presa i les bases del plec de condicions estan preparades, el servei no es podrà licitar fins que hisenda doni el Ministeri d’Hisenda doni el vistiplau a l’aprovació del pressupost municipal per aquest 2024.

Comparteix