El primer equip comença l’any amb una còmoda victòria davant del Godall

Comparteix

Amb aquest resultat els caleros trenquen la dinàmica de tres derrotes consecutives i retallen distàncies amb la majoria dels equips que tenen per davant a la classificació i que aquesta jornada es van deixar punts.

L’equip de Xavi Subirats, tot i un inici un pèl dubitatiu, no es va deixar sorprendre per un Godall que buscava la seva primera victòria de la temporada a domicili. Els del Montsià van tenir una ocasió per obrir el marcador però una gran intervenció de l’Erik va mantenir el 0-0 al marcador. No va ser fins a la recta final de la primera part quan primer Xavi Callau i Marc Brull pràcticament en l’acció següent encarrilaven el partit amb dos gols.

La segona meitat pràcticament no va tenir història i l’equip calero, tot i tenir diverses ocasions per ampliar el marcador, es va limitar a gestionar l’avantatge fins que Emma rubricava el resultat amb el 3 a 0. Xavi Subirats es mostra satisfet amb la reacció de l’equip.

La resta de resultats de la jornada van ser favorables per als interessos caleros, ja que només La Cava va ser capaç de guanyar i ha recuperat la tercera plaça. El líder l’Amposta va empatar a Masdenverge, el Perelló, ara quart, també es va deixar dos punts a Jesús i Maria i el Flix, que continua segon, va perdre a Xerta. La situació queda ara amb l’equip a la sisena posició amb 24 punts, però ara ja només a cinc del segon classificat. La visita al cuer, el Jesús Catalònia B, serà un altre escenari propici per sumar una nova victòria en la propera jornada.

Pitjor sort va córrer el filial, que va sumar la setena derrota consecutiva, aquesta vegada al camp del Ginestar. L’equip entrenat per Jordi Subirats va donar la cara en una primera meitat on, tot i encaixar l’1-0 molt aviat, va ser capaç de mantenir-se en el partit fins al descans. Però un altre gol local als deu minuts de la represa ja van posar el partit molt complicat. Ja a la recta final els ginestarols van tancar el partit amb dos gols més. Jordi Subirats ‘To’ lamenta que l’equip segueix sense estar a l’alçada.

Amb aquest resultat la situació classificatòria dels caleros no canvia. Continuen a la 14a posició amb 13 punts. En la propera jornada tornaran a jugar com a visitants, en aquest cas al camp del Tivenys.  

Comparteix