Junts diu que ja és hora de deixar de mirar al passat i canviar el rumb de l’Ajuntament

Comparteix

La intenció de subhastar la parcel·la i l’edifici de la residència que actualment gestiona l’Onada, és només una part de les actuacions que es planteja durant aquesta legislatura amb l’objectiu de reduir al màxim el deute municipal.

Segons Junts, el deute actual ha fet que en els darrers anys alguns dels serveis més essencials del municipi s’hagin vist afectats de manera negativa i pensen que amb la reducció d’aquest deute es poden recuperar aquests serveis i crear-ne de nous.

En aquesta línia es contempla la subhasta de la parcel·la i l’edifici de la residència per a la gent gran, la qual permetrà la reducció d’un 35% del deute municipal total. Segons Albert Borràs, regidor de Junts a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, ja és hora de deixar de mirar al passat i canviar el rumb de l’Ajuntament.

Respecte a l’increment del preu de l’aigua programat per l’actual equip de govern, els representants de Junts van reconèixer que aquest, com d’altres increments d’impostos que s’han fet de cara a aquest any, són impopulars, però que els fan per responsabilitat, recordant el dèficit que acumulen als serveis després d’anys sense incrementar-los. També van recordar que moltes d’aquestes decisions venen aconsellades pel Pla d’Ajust signat el passat mes de març per l’anterior govern i que concretament, en l’increment del preu de l’aigua, també coincideix la necessitat de reduir-ne el consum a causa de la situació actual de sequera.

Des de Junts, també es va avançar la intenció d’externalitzar el servei de manteniment de les zones verdes de les urbanitzacions de Tres Cales i Calafat. Segons els regidors de Junts, amb l’actual nombre d’efectius i la maquinària que disposa l’Ajuntament, no arriba per donar un servei satisfactori als veïns.

Els representants municipals també van voler agrair a la gent que forma part de la Comissió de Festes la seva col·laboració en l’organització dels actes de les festes de Nadal i també de la pròxima Festa Major de la Candelera i la seva dedicació totalment desinteressada, confirmant que la Candelera s’iniciarà el dia 31 de gener amb el Pregó i finalitzarà el diumenge 4 de febrer.

Comparteix