El quartet Kebyart, guardonat als premis El Temps de les Arts

Comparteix

El grup va obtenir el guardó de la categoria de música clàssica pel seu últim treball, Lectures différents.

Pere Méndez, juntament amb Robert Seara, Víctor Serra i Daniel Miguel, van rebre un nou reconeixement per l’excel·lència artística i cultural del seu darrer projecte. Els premis es van fer públics a través d’un programa televisiu rodat a l’antiga presó Model de Barcelona i emès per la plataforma 3Cat.

El jurat va destacar el compromís artístic de l’obra, juntament amb  l’excel·lència del quartet de saxos, la qualitat interpretativa i d’arranjaments, l’aposta per compositors actuals i la interpretació del repertori clàssic adaptat a un nou ensemble no tradicional. Pere Méndez, en nom del quartet, mostra la satisfacció per haver aconseguit el premi.

El quartet encara ara un 2024 ple d’actuacions en diferents punts del territori espanyol, Alemanya, Suïssa i Àustria. La primera d’elles serà el proper 24 de gener a Essen (Alemanya).

Comparteix