L’Ametlla de Mar viu un Nadal d’il·lusió

Comparteix

L’Ametlla de Mar ha pogut viure amb gran intensitat totes les activitats organitzades amb motiu de les festivitats de Nadal, Cap d’Any i Reis, majoritàriament apreciades pels més petits.

Les activitats van començar diumenge dia 24 a la plaça Nova amb l’entrega dels premis del concurs d’Aparadors per part de la regidoria de Turisme i Comerç. Els guanyadors foren, 1r L’Estanc Casa Creixenti amb 175 € de premi, 2n la llibreria Sant Jordi amb 150 € de premi, 3r Regals Consarnau amb 125 € de premi i 4t la Perruqueria Sancho amb 100 € de premi.

També es van entregar els premis del concurs de postals de Nadal, que va organitzar l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar uns dies abans al Centre d’Interpretació de la Pesca amb la participació d’alumnes de l’Escola Sant Jordi. Els guanyadors per categories foren els següents: Fabri Amoruso en la categoria de 1r i 2n, Paula Lallana de la categoria 3r i 4t, i Abril Gonzalvo a la categoria de 5è i 6è.

Seguidament, hi va haver un espectacle del Caga Tió per als més petits, i la visita il·lusionant del Pare Noel, que va rebre a tots els infants que van voler fer-se una foto amb ell.

La següent jornada màgica fou la del dia 29 amb la rebuda dels Patges Reials al Parc del Bon Repòs en companyia de la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar, amb qui aquest any els Reis d’Orient van dipositar la responsabilitat d’acompanyar els seus carters. Després d’una cercavila fins a la Sala de la S.C.E.R., van rebre les cartes dels més petits.

I ja el 5 de gener, la nit més màgica de l’any per a tots els xiquets i xiquetes de la Cala amb l’arribada dels Reis Mags de l’Orient, que tot i l’intens fred, el vent i la pluja, van desembarcar al Port Pesquer.

Posteriorment, van ser els protagonistes d’una Cavalcada que els va portar pels carrers del municipi fins a arribar al Poliesportiu, on van ser rebre la clau del poble de mans de l’alcaldessa Eva del Amo i van entregar els primers regals als xiquets abans de fer el repartiment per les cases.

Durant aquests dies la Carpa del Bon Repòs també ha acollit festes musicals els dies 23, 24, 25 i 31 de desembre.

A més, la regidoria de Joventut i Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va organitzar com cada any, el Parc de Nadal per als infants de la població, distribuït en dos espais, del 27 al 29 de desembre al Poliesportiu Municipal Galetet, i del 2 al 5 de gener a l’Institut Candelera.

Comparteix