El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar tanca l’any amb dues derrotes

Club Bàsquet l'Ametlla de Mar 2022-23
Comparteix

La visita al Montblanc es va saldar amb una derrota per 29 punts de diferència, mentre que el Bellvei tampoc va donar-los cap opció en un partit on els caleros van encaixar més de 100 punts.

Final d’any fatídic per a l’equip de bàsquet de l’Ametlla de Mar. Dijous passat van recuperar el partit ajornat a la pista del Montblanc, un rival al qual podien igualar a la classificació en cas de victòria. Però els caleros, mancats d’efectius, van anar tot el partit a remolc i un primer quart on només van poder anotar cinc punts els va condemnar. Els locals gairebé no van trobar oposició, exceptuant els 22 punts de Pol Aguado, i es van acabar emportant el triomf per 70 a 41. Aitor Gavilán analitzava així el partit.

Ja dissabte la visita al Bellvei, quart classificat, es presentava igual o més complicada i l’equip calero, encara que va recuperar efectius i va millorar les seves prestacions, va rebre un altre correctiu davant d’un equip que es va mostrar implacable amb el tir exterior, anotant un total de 19 triples. Els 26 punts de Pol Aguado i els 16 d’Aitor Gavilán només van servir per maquillar el marcador final, que va ser de 103 a 70. El mateix Aitor va fer balanç d’aquest partit i de la primera part de la temporada.

Amb aquests dos resultats els caleros acaben l’any en onzena posició amb un balanç de quatre victòries i set derrotes. La competició no es reprendrà fins al 13 de gener, quan visitaran el Club Bàsquet Amposta en el que serà el primer dels dos derbis ebrencs de la temporada.

Comparteix