Continua oberta la campanya de Recollida de Joguines de la Creu Roja

Comparteix

L’Assemblea de Creu Roja de l’Ametlla de Mar manté oberta fins a final d’any la campanya de Recollida de Joguines per a que tots els infants puguin tenir el seu regal.

Es tracta d’una campanya a nivell nacional, dirigida per Creu Roja Joventut, i des de l’entitat es fa una crida a la solidaritat per a que cap nen i nena es quedi sense la seva joguina durant aquestes festes de Nadal. Es posa un èmfasi especial en que les joguines, independentment del seu valor econòmic, siguin educatives i que estiguin per estrenar o en molt bon estat. Sònia Vega és la presidenta de l’Assemblea Local de Creu Roja.

L’Assemblea Provincial de Tarragona, com cada any, també dóna un cop de mà amb l’enviament d’alguna partida per augmentar el nombre de joguines recollides. Tots els interessats en donar la seva joguina podrà dipositar-la als baixos de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, en horari laborable, fins al dia 3 de gener.

Comparteix