El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar afronta dos partits en 48 hores

Comparteix

Avui dijous a les 21.15h juga a la pista del Club Bàsquet Montblanc i dissabte a les 18.30h visitarà el Bellvei.

Seran els dos últims compromisos abans de l’aturada de Nadal i l’equip calero vol arribar-hi amb el millor balanç possible per afrontar un 2024 on tindrà la major part dels partits al Galetet amb l’avantatge que això suposarà per a les seves aspiracions.

El primer dels dos rivals serà el Club Bàsquet Montblanc, amb qui empatarien a la classificació en cas de victòria, mentre que dissabte l’empresa serà més complicada a la pista del Bellvei, equip que acumula set victòries en els nou partits que ha disputat. Aitor Gavilán ens fa la prèvia dels dos partits.

Després d’enllaçar dues victòries consecutives, l’equip calero es troba a l’onzena posició amb quatre victòries i cinc derrotes però en funció d’aquests dos resultats i de la resta de la jornada del cap de setmana podria arribar a situar-se ja entre els set primers classificats.

Comparteix