El CAP de l’Ametlla de Mar garanteix els serveis mínims durant la vaga de sanitaris i infermeres

Comparteix

La vaga ha estat convocada pels sindicats CATAC-CTS, CGT, SOM Sanitat i SOM Intersindical i va dirigida a totes les categories professionals de l’Institut Català de la Salut (ICS) en contra del tercer conveni laboral per a aquesta empresa pública.

Els convocants qualifiquen el preacord del conveni, signat per la majoria dels delegats sindicals de la mesa sectorial, d’insult a tota la sanitat pública” i hi veuen “greuges comparatius” entre categories. Aquesta vaga coincideix amb la crida d’aturada indefinida del sindicat Infermeres de Catalunya, en aquest cas tant als centres de l’ICS com concertats.

Pel que fa al CAP de l’Ametlla de Mar, des de la direcció del centre s’ha informat que com en altres convocatòries, hi ha serveis mínims i es garanteixen els serveis essencials.

Des del centre es va informar els usuaris i es va penjar la cartelleria oficial així com la pertinent comunicació pels canals oficials de l’ICS. Ahir va haver-hi una concentració a la plaça de Catalunya de Barcelona i una marxa que va acabar a la Plaça Sant Jaume i avui dimecres es manifestaran el Parlament i divendres tenen previst fer-ho a la conselleria. El seguiment de la vaga de sanitaris d’ahir es va situar en un 10,6% segons dades reportades pel 71% de les entitats proveïdores reportades al Departament de Salut.

Comparteix