Detingut un delinqüent habitual i un altre en recerca i captura

Comparteix

La Policia Local de l’Ametlla de Mar, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, van detenir el dia 3 de desembre un home que passa per ser un delinqüent habitual després de protagonitzar diversos incidents durant el dia, i un altre que va poder escapar es troba en recerca i captura, però està totalment identificat.

Els fets s’inicien el migdia del diumenge dia 3 de desembre, quan la Policia Local de servei per la urbanització Tres Cales, observa el conductor d’un ciclomotor que no duia el casc. En el moment d’aturar-lo, va abandonar el vehicle i va fugir a peu tot i haver estar reconegut pels policies per tractar-se d’un delinqüent habitual. Mentre els policies el perseguien van trobar un altre individu, amic de l’anterior que també va fugir dels policies corrent. Tot seguit els policies van recuperar el ciclomotor i un casc de color gris molt característic i van comprovar que havien estat sostrets a Tortosa el passat 29 de novembre.

Mentre es feien les comprovacions, es van personar al lloc un home i una dona, informant els policies que volien denunciar les amenaces de mort que acabaven de rebre dels dos homes que acabaven de fugir. Al cap d’un moment van reaparèixer els dos fugitius i van intentar agredir la parella, fet que va impedir la dotació policial. Fou en aquell moment, quan els dos homes es van mostrar violents contra els policies i fins i tot van llençar-los pedres de grans dimensions fins que van aconseguir fugir novament.

Durant la mateixa tarda, es van practicar gestions per esclarir els fets, i es va poder demostrar que el ciclomotor sostret i el mateix casc, coincideixen amb els que duien els autors d’un robatori en l’interior de la Cafeteria Delícies produïda a primera hora del matí del mateix dia en el qual van trencar els vidres d’una finestra lateral, van forçar la màquina de tabac i es van emportar el tabac.

Més tard, es va rebre un nou avís de la parella amenaçada, denunciant que els dos homes havien assaltat el domicili d’aquests, el qual és un habitatge ocupat, agredint-los. Feta la recerca als voltants de manera conjunta amb els Mossos d’Esquadra, es va poder detenir un dels homes que s’havia amagat i sobre l’altre actualment pesa un ordre de cerca i detenció.

Arran de tots aquests fets, s’han pogut instruir diligències que comportaran la investigació judicial d’aquests dos individus per delictes de robatori amb força, furt d’ús de vehicle, contra la seguretat viària, Atemptat, resistència i desobediència als agents de l’autoritat, amenaces, violació de domicili i lesions.

Comparteix