El juvenil goleja l’Amposta i puja a la tercera posició

Comparteix

Els caleros van guanyar per 1 a 6 i s’han col·locat a la tercera posició, mantenint la diferència de sis punts respecte als dos primers classificats.

L’equip d’Àlex Gómez va sumar la tercera victòria consecutiva en un partit al camp de l’Amposta B on no van donar opcions al seu rival. Els dos gols de Sergi Gimeno als 10 primers minuts van posar el partit de cara pels caleros, que tornarien a marcar abans del descans gràcies a un penal transformat per Genís Margalef.

La dinàmica no va variar a la segona part, amb un altre gol d’Aleix Garcia i els dos d’Adil Bouazzaoui que van rubricar el resultat. Els caleros es queden a la tercera posició amb 18 punts, ara ja en solitari, i tenen al Tortosa Ebre B i a la Pobla de Mafumet a una distància de sis punts.

El cadet, per la seva banda, va perdre a casa amb el Jesús Catalònia per 0 a 4. Al descans es va arribar amb el 0-1, però no hi va haver reacció de l’equip d’Enric Salas a la segona meitat, que es queda ara a la desena posició amb 9 punts.

L’infantil sí que va aconseguir sumar la victòria, en el seu cas davant del Tortosa Ebre D gràcies a un solitari gol de Max Pujol en els darrers minuts del partit. Aquest resultat els deixa a la cinquena posició amb 16 punts.

Ja en futbol 7, l’aleví A va caure per 1 a 6 amb l’Olímpic Móra d’Ebre i continua a la zona baixa de la classificació. La mateix sort va córrer l’aleví B, que va perdre per 0 a 13 amb el Jesús i Maria i encara no ha pogut puntuar.

Pel que fa al futbol escolar, el benjamí Dorades continua al capdavant de la classificació després de guanyar per 0 a 11 l’Arnes, mentre que els Llobarrets van perdre per 1 a 3 amb l’Escola Delta. Per últim destacar les dues victòries del prebenjamí Seitonillos, que va recuperar el partit a Móra d’Ebre amb un 2 a 5 i va guanyar també a l’Escola Delta per 3 a 1. El prebenjamí Lluçets va aplaçar el seu partit davant el Jesús i Maria.

Comparteix