Compte enrere per a l’Encesa dels llums de Nadal

Comparteix

L’acte tindrà lloc avui dimarts 5 de desembre a les 18.30h al parc del Bon Repòs.

Aquest any no hi haurà recorregut pels diferents carrers, sinó que la trobada de les autoritats es farà directament al Bon Repòs. Hi estan convocats també els Hereus i Pubilles de l’any 2023, ja que aquest serà un dels darrers actes abans de donar el relleu als del 2024.

Enguany des de l’Ajuntament s’ha buscat la uniformitat estètica de tot l’enllumenat i els carrers Andreu Llambrich i Sant Joan lluiran una decoració diferent, ja que el consistori cada any pot llogar llums diferents. Lara Brull és la tècnica de la Regidoria de Festes.

Després de l’encesa, que es farà amb un nou dispositiu, hi haurà l’habitual xocolatada a càrrec de l’Ajuntament.

Comparteix