Inscripcions obertes per al 27è Concurs de Postals de Nadal

Comparteix

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja ha obert el termini d’inscripcions de l’activitat, que es durà a terme el dia 16 de desembre a partir de les 11.00h al Centre d’Interpretació de la Pesca.

En aquesta edició es repetirà la dinàmica d’anys anteriors, amb els diferents nens i nenes d’entre sis i dotze anys confeccionant les postals de Nadal ‘in situ’ al CIP, on comptaran amb tot el material necessari per elaborar els dibuixos. Francina Gamundi és la tècnica de la Regidoria de Festes.

Els participants estaran distribuïts per franges d’edat en tres categories. Totes les postals s’exposaran, a partir del dia 18 de desembre, als baixos de l’Ajuntament, on també estaran anunciats els diferents guanyadors, que rebran tot tipus de material escolar. El premis s’entregaran el dia 24 a la Plaça Nova a partir de les 17.00h, coincidint amb l’arribada del pare Noel.

Comparteix