Los delincuentes

Comparteix

Avui la Montse Cateura i l’Enric Franch ens destaquen la pel·lícula Los delincuentes, una pel·lícula de robatoris i comèdia dramàtica argentina escrita i dirigida per Rodrigo Moreno i produïda per Ezequiel Borovinsky. Protagonitzada per Esteban Bigliardi i Daniel Elías, va ser filmada a l’Argentina, tractant-se també d’una coproducció brasilera, xilena i luxemburguès.
Va ser seleccionada per a participar en la secció oficial en competència Un Certain Regard en el Festival Internacional de Cinema de Cannes de 2023. També va formar part del programa del Festival Internacional de Cinema de Nova York de 2023 en la Selecció oficial i del Festival Internacional de Cinema de Toronto de 2023 en la secció Centrepiece. ​ A més va ser elegida com la candidata argentina a Millor Pel·lícula Internacional en la 96a edició dels Premis Oscar.

Comparteix