El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar no falla a la pista del cuer

Comparteix

Els caleros no es va deixar sorprendre per l’AD Torreforta B i van sumar la segona victòria consecutiva en un partit que van dominar de principi a fi.

Després del triomf davant del Calafell, l’equip calero tenia una molt bona oportunitat amb la visita a la pista del Torreforta, equip que encara no havia sumat cap victòria. Després d’uns cinc primers minuts d’igualtat, els caleros van obrir les primeres diferències al marcador gràcies als llançaments de tres punts.

Al descans es va arribar amb un 19-41 i durant els dos últims quarts l’equip va gestionar la diferència fins al 39-70 definitiu. Va ser un partit on es van poder repartir minuts perquè l’equip calero arribava amb baixes importants, és per això que l’anotació va estar molt més repartida, encara que va acabar destacant Aitor Gavilán amb 14 punts. El mateix Aitor ens explica el bon rendiment de l’equip durant tot el partit.

L’equip calero continua a la desena posició amb 4 victòries i 5 derrotes i el proper partit el jugarà, després d’un canvi de data, el 14 de desembre a la pista del Club Bàsquet Montblanc, actualment a la quarta posició però a només una victòria de distància.

Comparteix