La calera Alexandra Blanch Fortuna, premiada a la 27a Diada de l’Enginyer

Comparteix

Va rebre el premi Lluís Roca Garcia a les noves generacions d’enginyers i enginyeres pel seu treball de final de màster.

L’acte, organitzat pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (CETIT), es va celebrar el passat 18 de novembre a Reus.

L’Alexandra és titulada en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i del Màster en Tecnologies per al Vehicle Elèctric per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili i va rebre el reconeixement pel seu treball de final de màster titulat Power Sharing Strategy for a Hybrid Energy Storage System based on Discrete Sliding Mode Control.

Alexandra Blanch explica com va sorgir la idea de presentar-se al concurs i l’àmbit del seu treball.

La recerca ha tingut per objectiu crear i dissenyar una infraestructura per aconseguir millorar la velocitat de càrrega i la potència de les bateries dels cotxes elèctrics mitjançant sistemes d’emmagatzematge híbrids.

Comparteix