Cara i creu per als equips del Club Petanca Tres Cales

Comparteix

A manca de tres jornades per acabar la competició, l’equip A continua a la tercera posició i manté les opcions d’ascens a la Divisió d’Honor.

L’equip A del Club Petanca Tres Cales va guanyar el seu partit davant l’Atlético Vendrell B per 7 a 2, mentre que l’equip B va caure derrotat per 8 a 1 en la seva visita a La Pobla de Montornès C.

El primer equip del Club Petanca Tres Cales, que milita a la 1a Divisió, va aconseguir una victòria important davant un rival, l’Atlético Vendrell B, que els hagués atrapat a la classificació en cas d’haver-se endut el triomf. A més ho va fer amb un contundent 7 a 2, resultat molt més plàcid que en duel disputat a la primera volta a les pistes del Vendrell, on els caleros van acabar guanyant per la mínima. Pepe Rísquez és el capità de l’equip A.

A manca de tres jornades per acabar la competició, l’equip A continua a la tercera posició amb 18 punts i manté les opcions d’ascens a la Divisió d’Honor. El proper cap de setmana rebrà al Coma-Ruga B, setè classificat amb 9 punts.

L’equip B, per la seva banda, va perdre en la seva visita a La Pobla de Montornès C. Tot i ajustar el marcador d’algunes partides, els locals no van donar gaires concessions i es van acabar imposant per 8 a 1. Antonio Cañadó és el capità de l’equip B.

Amb aquest resultat l’equip B continua a la sisena posició amb 6 punts i en la propera jornada visitaran Els Pallaresos B, que és el cinquè classificat amb 15 punts.

Comparteix