Victòria del juvenil a Jesús i Maria que salva la jornada per als equips de futbol base

Comparteix

La victòria de l’equip entrenat per l’Àlex Gómez va ser l’única del cap de setmana per als equips federats de l’AME de l’Ametlla de Mar.

L’equip juvenil de l’Ametlla de Mar es va saber refer de l’ensopegada de la jornada anterior guanyant per 0 a 3 al camp del Jesus i Maria. Els caleros no es van confiar davant de l’últim classificat i ràpidament van obrir el marcador amb el gol de Jahvé Moreso. Tot així, no va ser fins al tram final del partit quan van acabar sentenciant amb el doblet de Jahvé i un tercer gol que va marcar Sergi Gimeno davant un rival que s’havia quedat en inferioritat numèrica.

Amb aquest resultat l’equip juvenil puja fins a la 4a posició amb 12 punts i el cap de setmana que ve rebrà a l’Ascó, tercer classificat amb 16 punts, dissabte a les 11:00h.

El cadet no va poder sumar la segona victòria consecutiva davant un Camarles que es va emportar els tres punts del Camp de La Cala. Els visitants es van avançar amb el 0-2 als 20 minuts i, tot i que Iker Pallarés va retallar distàncies ràpidament, els caleros no van trobar el camí de l’empat davant un rival que sentenciar el partit a la segona meitat amb l’1-3 que ja seria definitiu.

Ara l’equip d’Enric Salas és 9è a la classificació amb 6 punts i el proper dissabte jugarà al camp del cuer, el Flix, dissabte a les 10:00h.

També va perdre l’infantil, en aquest cas per la mínima davant del Gandesa, un dels seus rivals directes a la classificació. Un solitari gol dels gandesans a l’equador de la segona part va deixar els caleros sense capacitat de reacció.

L’equip de Xavi Borràs es va quedar sense puntuar per segona jornada consecutiva i ara és 5è amb 10 punts. El proper dissabte a les 12:00h tindrà una nova oportunitat al camp del Campredó, 7è classificat amb 6 punts.

L’aleví A, tot i plantar cara a l’Aldeana, un dels equips capdavanters de la lliga, va caure per 3-5. Tot i que Mehdi El Bouzidi i Jan Jorba contrarestaven el dos primers gols aldeans, els caleros van veure com els visitants es tornaven a avançar amb el 2-4. Ja a l’últim quart Jan Jorba tornava a retallar diferències però en temps afegit va arribar el darrer gol dels aldeans.

Els nois d’Hèctor Benaiges baixen a la 12a posició amb un punt però la setmana vinent tindran una bona oportunitat per revertir la situació amb el partit al camp de l’Amposta B, que és 11è amb quatre punts, dissabte a les 11:30h.

L’aleví B no va poder fer res davant un rival molt superior com l’Arnes, que es van dur la victòria per 1-16. El gol calero el va marcar Andrei Beldie. L’equip de Pau Safont encara no ha aconseguit puntuar i dissabte a les 12:30 juga al camp del Tortosa-Ebre B.

I per últim en futbol escolar, els dos equips benjamins van guanyar en l’última jornada de la primera fase. El benjamí Dorades segueix invicte després de guanyar per 9-1 davant l’Aldeana i és líder amb 15 punts.

Sílvia Argentó és l’entrenadora del benjamí Dorades.

El benjamí Llobarrets va sumar el primer triomf del curs per 4-3 davant el Camarles i és 5è amb 4 punts. El proper cap de setmana els dos equips obriran la segona fase, amb horaris encara per determinar.

William Gonzalvo és l’entrenador del benjamí Llobarrets.

Per la seva banda, el prebenjamí Seitonillos va perdre per 2-5 amb el Gandesa Blau, es manté 7è a la classificació amb 9 punts i la setmana vinent jugarà al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre. I per últim el prebenjamí Lluçets va ajornar el seu partit davant el Gandesa Roig i el proper partit el jugarà al camp del Móra la Nova.

Comparteix