La Campanya de Donació de Sang arriba dimarts a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Es posa especial atenció sobre el col·lectiu jove, ja que és la franja d’edat menys conscienciada amb les donacions i al mateix temps una de les que té més capacitat per donar.

La recollida de sang d’aquest any a l’Ametlla de Mar, a diferència d’anys anteriors,  es durà a terme al Centre d’Interpretació de la Pesca aquest dimarts a partir de les cinc de la tarda fins a les nou de la nit.

Des del Banc de Sang i Teixits s’anima a tothom a participar d’aquest acte altruista, ja que gairebé tota la població és apta per donar sang. En qualsevol cas, durant tota la campanya hi haurà un servei d’atenció al públic per resoldre dubtes i consultes.

Es posa especial atenció sobre el col·lectiu jove, ja que és la franja d’edat menys conscienciada amb les donacions i al mateix temps una de les que té més capacitat per donar.

Núria Vilanova, coordinadora del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, destaca la importància de la campanya.

Les recomanacions que es donen des del Banc de Sang i Teixits són no acudir a la donació en dejú i fer-ho ben hidratat. Les extraccions contenen al voltant de mig litre de sang, que després es processa i divideix en glòbuls vermells, plaquetes i plasma.

Comparteix