El Club Petanca Tres Cales perd els tres partits de la setmana

Comparteix

Derrota de l’equip A del Club Petanca Tres Cales a casa davant del CP la Plana de Vila-seca i dues derrotes del B, davant del Creixell i el Roda de Barà.

L’equip A del Club Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar va perdre a les pistes del parc públic de Tres Cales per 4 a 5. Tot i la derrota es mantenen  a la tercera posició de la classificació. Els caleros van començar bé, però els visitants van remuntar. Pepe Risquez és el capità de l’equip A.

Els caleros són ara tercers a la 1a divisió amb 15 punts. Diumenge juguen a les pistes de la Pobla de Montornès C.

L’equip B per la seva part, va patir un seriós correctiu diumenge, en perdre per 9 a 0 a les pistes del Roda de Barà, veient-se superat en tot moment. Dissabte abans van jugar un partit avançat a la jornada 13a davant del Creixell, perdent també per 4 a 5. Antonio Cañadó és el capità de l’equip B.

L’equip B segueix a la 6a posició de la Classificació de la 2a Divisió amb 6 punts. El pròxim diumenge jugarà a les pistes de Tres Cales contra el C.B Valls.

Comparteix