Jornada molt positiva pels equips de futbol base de la Cala

Comparteix

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar per 1 gol a 6 al camp de l’At. Mora la Nova,

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar per 1 gol a 6 al camp de l’At. Mora la Nova, mostrant la seva superioritat sobre l’equip de la Ribera d’Ebre. Els caleros van començar encaixant un gol, però a partir de la mitja hora de joc, van encetar el seu marcador i van marxar al descans amb un 2 a 1. No seria fins als últims 20 minuts quan els de l’Ametlla de Mar consolidarien la golejada. Jahvè Moreso i Genís Margalef van marcar per partida doble. També ho van fer, Unai Costa i Erik Borràs. Amb aquest triomf els caleros recuperen la 4a posició amb 9 punts. Dissabte a les 12 h juguen a casa contra el Jesús Catalonia.

Per la seva part, l’infantil de l’AME va guanyar 0 a 4 al camp de la Rapitenca B. Els caleros van fer un bon partit davant del cuer i es van emportar tres punts molt importants. Adrià Reixach, Dylan Castrillón, Pau Vilabrú i Enric Roca de penal, van ser els golejadors. Ara els caleros són 3rs amb 10 punts. Dissabte juguen a les 10.15 h a casa amb el Santa Bàrbara.

En categoria aleví, l’A que jugava a casa contra la Sénia, va perdre 1 a 4. Els caleros van poder avançar-se fins a tres ocasions de manera clara, però van ser els visitants els qui en van marcar dos de seguits, sobretot, el segon després d’un penal molt discutit. Tot i que Àlex Reixach va escurçar diferències, no van poder evitar dos gols més. Els caleros segueixen cuers amb 0 punts. Diumenge a les 10 h juguen al camp del Roquetenc.

Tant el cadet com l’aleví B van ajornar els seus partits. El cadet jugarà diumenge a casa a les 11.15 h davant del Mora la Nova i l’aleví B ho farà dissabte a les 9.30 h a Sant Jaume d’Enveja.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre a Jesús i Maria per 6 a 0 i és 6è amb un sol punt. Dissabte descansen. El benjamí Dorades continua líder després de guanyar 3 a 4 al camp del Jesús i Maria i dissabte també descansa.

El prebenjamí Llucets va perdre 10 a 0 amb el Jesús Catalònia i es manté a la 12a posició. Mentrestant, el prebenjamí Seitonillos va guanyar 10 a 0 al Tortosa Ebre Roig i es posa 7è a la classificació. Dissabte a les 10.00 h juga a Jesús Catalonia.

Comparteix