Al Club Bàsquet l’Ametlla no li arriba per guanyar a Constantí

Comparteix

Ara els caleros ocupen la 5a posició amb 7 punts i diumenge a les 17.30 h rebran al Poliesportiu Municipal Galetet a l’AE. Claret de Valls.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre diumenge passat a la pista del Constantí Green per 74 a 64 en un partit en el qual, els va faltar un plus de físic i d’encert per poder assolir la victòria.

Els de l’Ametlla de Mar no van poder superar al Constantí. I això que tres dels jugadors caleros van fer anotacions per damunt dels 15 punts, però no va ser suficient. Van baixar el percentatge d’encerts des de la línia de tirs lliures i tampoc van estar encertats en els llançaments de tres punts, convertint només 4 cistelles de més de vint intents.

Els de l’Ametlla de Mar sempre van anar a baix en el marcador, finalitzant els dos primers parcials, vuit punts per sota en el marcador. En el tercer quart els caleros van recuperar-se i es van arribar a posar a dos punts durant molt de temps, però va ser aquí quan els va mancar físic i encert per capgirar el marcador. Al final, derrota per deu punts de diferència davant d’un rival que es pot guanyar a la segona volta al Galetet. Uriel Giménez va ser el màxim encistellador amb 18 punts.

Aitor Gavilán és un dels integrants de l’equip.

Ara els caleros ocupen la 5a posició amb 7 punts i diumenge a les 17.30 h rebran al Poliesportiu Municipal Galetet a l’AE. Claret de Valls.

Comparteix