Halloween tardeo dels quintos per la Castanyada

Comparteix

La secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar ha organitzat la Halloween Fest a la Sala de la Societat.

La quinta del 2003, el grup de quintos i quintes que van protagonitzar la passada Festa Major de la Candelera, han organitzat aquesta tarda del 31 d’octubre, el Halloween tardeo i un concurs de disfresses.

Junt amb l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, els quintos i quintes han convocat als joves i a la població en general al Halloween tardeo per celebrar aquesta nit tan característica. La festa s’iniciarà a les 18.30 h al parc del Bon Repòs amb una sessió musical a càrrec de Dj. Sergio Calero. La nit comptarà també amb una demostració de Dj. Ian Margalef.

També s’ha organitzat un concurs de disfresses amb dos abonaments per a la Candelera com a premi a la millor disfressa. Els interessats s’hauran d’inscriure a la barra del bar. Albert Medrano i Gemma Brull, en representació dels quintos i les quintes del 2003, expliquen com ho han organitzat.

Per complementar la festa dels quintos, la secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar ha organitzat la Halloween Fest a la Sala de la Societat. Amb sessió musical a càrrec de Dj. Sergio Calero a partir de les 00.00 h. L’entrada amb consumició inclosa tindrà un cost de 8 € pels socis de la societat i 10 € pels que no ho són.

Comparteix