La Cala juga a Alcanar per continuar a la part de dalt

Comparteix

El filial calero, que porta dues derrotes consecutives, juga a les 17.30 de dissabte al camp de la Torre de l’Espanyol.

Els caleros es troben empatats a 12 punts a la segona posició amb Masdenverge i el Perelló a només una victòria del líder l’Amposta, mentre que l’Alcanar és tercer per la cua. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar es van imposar dissabte al Camarles B per 4 gols a 0.

Per la seva part, el filial calero, que porta dues derrotes consecutives, juga a les 17.30 de dissabte al camp de la Torre de l’Espanyol, un equip recent creat que ocupa la zona baixa de la 4a Catalana.  Jordi Subirats espera la reacció de l’equip.

Els caleros va perdre diumenge de manera inesperada per 1 gol a 3 a casa davant de l’Horta de Sant Joan. Tot i les dues derrotes consecutives, els de l’Ametlla de Mar es troben a la 6a posició a només tres punts del líder el Ginestar.

Comparteix