Lola Gulias protagonitzarà el primer vermut de CalaCultura d’aquesta temporada

Comparteix

Aquest primer vermut de CalaCultura tindrà lloc diumenge a les 12 del migdia al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP).

Aquest diumenge al matí, tindrà lloc a l’Ametlla de Mar el primer dels vermuts CalaCultura d’aquesta temporada i ho farà amb un plat fort, la presència de Lola Gulias, editora de ficció a l’editorial Planeta.

CalaCultura enceta aquest diumenge una nova temporada dels vermuts, activitats de rellevància cultural que van en la línia d’aportar diferents continguts al conjunt social de la població i temàtiques actuals i d’interès,  sempre avalades per la presència de persones coneixedores de les qüestions que es tracten.

En aquesta ocasió, sota el títol De les mans de l’autor a les mans del lector, Lola Gulias, editora de ficció a l’editorial Planeta, repassarà el recorregut que hi ha des que l’autor presenta la seva obra fins que arriba a mans del lector. Segons el poeta Joan Callau, membre de CalaCultura i secretari dels premis literaris locals, aquest és un camí molt desconegut, complicat i difícil.

Aquest primer vermut de CalaCultura tindrà lloc diumenge a les 12 del migdia al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP).

Comparteix