Important victòria del juvenil al camp de la Rapitenca

Comparteix

El cadet de l’AME va perdre per 2 gols a 4 a casa davant del Batea i l’infantil va guanyar clarament al Mora la Nova per 5 gols a 0.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar segueix en dinàmica positiva i suma la segona victòria consecutiva al camp de la Rapitenca, després d’haver guanyat al Perelló en el debut a la lliga.

La victòria del juvenil fou un dels resultats més destacats d’aquest cap de setmana entre els equips de futbol base de l’Ametlla de Mar. Els caleros van imposar-se a la Ràpita per 0 gols a 1 en un partit en el qual van patir per emportar-se els tres punts.

A la primera part van portar el control del joc, tot i que no va ser fins a l’inici del segon temps que Sergi Soriano va fer l’únic gol del partit. A partir d’aquí la Rapitenca va intensificar el seu esforç i als caleros se’ls va fer molt llarga la segona part, sobretot a l’hora de defensar les jugades a pilota parada davant la major envergadura d’alguns jugadors locals. Al final, gran resultat en un camp molt complicat, tal com explica l’entrenador Àlex Gómez.

Ara els de l’Ametlla de Mar compateixen la primera posició junt amb Tortosa Ebre B, Pobla de Mafumet i Ascó amb 6 punts.

Quant a la resta dels equips que van jugar, el cadet de l’AME va perdre per 2 gols a 4 a casa davant del Batea en un partit molt disputat en el qual no van ser suficients els gols d’Hèctor Montaña i Àlex Duque i que es va acabar decidint a pocs minuts del final. El cadet ocupa la 8a posició amb 3 punts.

Per la seva part l’infantil va guanyar clarament al Mora la Nova per 5 gols a 0. Els caleros ja van deixar el partit sentenciat en els primers 12 minuts amb tres gols. Jan Martí i Dylan Sánchez per partida doble i Adrià Reixach van ser els autors dels gols. Actualment ocupen la 4a posició amb 4 punts.

Comparteix