Jordi Gaseni presidirà dos anys més l’AMI

Comparteix

L’Assemblea va validar Jordi Gaseni, senador i regidor d’ERC a l’Ametlla de Mar com a president pels pròxims dos anys. 

L’Associació de Municipis per la Independència va celebrar l’assemblea ordinària de socis, el passat divendres, 6 d’octubre a Vacarisses al Vallès Occidental. Durant l’assemblea es va aprovat la renovació parcial dels òrgans de govern de l’entitat, amb una candidatura unitària sorgida després de la contesa electoral de les municipals del mes de juliol. 

L’Assemblea va validar Jordi Gaseni, senador i regidor d’ERC a l’Ametlla de Mar com a president pels pròxims dos anys.  Jordi Gaseni, va agrir el suport del mon municipalista independentista a la candidatura.

Gaseni també va destacar que l’AMI és signant del Pacte Nacional del Moviment Civil per la Independència, que suposa una estratègia compartida per tal d’enllestir el que no es va poder assolir l’any 2017. Un acord en positiu que pretén guanyar el país i defensar les persones.

Comparteix