Els Veterans de la Cala perden a Vinaròs i queden eliminats

Comparteix

Ara els caleros no competiran durant les pròximes setmanes, fins al debut a la lliga el dia 28 d’octubre que encetaran la competició oficial al camp del Santa Bàrbara.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va quedar eliminat de la fase de consolació de la Copa de Veterans de les Terres de l’Ebre en caure derrotat per 4 gols a 1 al camp dels Veterans del Vinaròs.

Els veterans caleros van competir a la primera part, però no van ser rivals pels vinarossencs a la segona. Mancats de la figura d’un porter, els de l’Ametlla de Mar van contestar al gol inicial del Vinaròs amb un gol de Julián Parra al minut 24, tot i que arribarien al descans amb un 2 a 1 desfavorable en el marcador.

A la segona part els caleros no van mostrar la mateixa actitud veient-se superats per l’equip local, que al final es va emportar el partit per 4 a 1. Joan Pere Llambrich, entrenador dels veterans considerà que a la segona part l’equip no va estar bé.

Ara els caleros no competiran durant les pròximes setmanes, fins al debut a la lliga el dia 28 d’octubre que encetaran la competició oficial al camp del Santa Bàrbara.

Comparteix