La Cala aconsegueix una important victòria al camp del Jesús i Maria B

Comparteix

Per la seva part, el filial va perdre per 3 a 2 al camp del Jesús i Maria C diumenge passat.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 0 gols a 3 al Jesús i Maria B en partit corresponent a la 4a jornada del Campionat de Lliga de la 3a Catalana. Els caleros van ser superiors als locals i van deixar el partit solucionat a la 1a part.

Els de l’Ametlla de Mar van obtenir els tres punts en el seu desplaçament al camp del Jesús i Maria B, punts molt importants per a les seves aspiracions, sobretot després d’haver ajornat el partit anterior davant del Tortosa Ebre B amb qui s’enfrontaran aquest pròxim dimecres.

Els caleros es van avançar ben aviat amb un gol de Jordi Llaó al minut 12 i van aconseguir certa tranquil·litat amb el gol d’Emma al 36, deixant el 0 a 2 en el marcador al descans. Això no vol dir que els caleros no haguessin de treballar de valent, ja que les dimensions del camp no donen treva. Havent d’estar molt atents a les segones jugades. Amb el marcador a favor, els caleros van controlar la segona part davant la insistència local i al minut 89 va arribar el gol de Marc Brull que sentenciava el partit. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Tres punts cap a casa que li donen la 6a posició provisional a la classificació amb sis punts, a l’espera del que succeeixi en el partit de demà a la tarda davant del Tortosa Ebre B i el partit de dissabte a casa davant del Camarles B.

Per la seva part, el filial va perdre per 3 a 2 al camp del Jesús i Maria C diumenge passat, un partit que els caleros van estar a punt de remuntar després d’anar perdent per 3 a 0 al minut 49. Els gols d’Àlex Núñez i Marc Pallarés de penal no van ser suficients per evitar la primera derrota de la temporada. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Els caleros són tercers a la classificació amb 9 punts i diumenge rebran a casa a l’Horta de Sant Joan.

Comparteix