Aquest dilluns ha començat l’arranjament de l’accés a Calafat afectat pels aiguats 

Comparteix

El cost d’execució de l’obra és de 34.048,46 € i es finançarà amb les ajudes i subvencions per sinistres i catàstrofes demanades al Ministeri de l’interior i a la direcció general de Protecció Civil i Emergències. 

Aquest dilluns dia 9 d’octubre han començat els treballs de reparació del paviment de la carretera d’accés a Calafat en el tram comprés entre els passos inferiors de l’AP‐7 i el FFCC, afectats pels dels aiguats del dia 15 de setembre. 

El dia 15 de setembre de 2023, les pluges torrencials van convertir les cunetes de l’AP‐7 i del FFCC en autèntics rius, de forma que el cabal i la velocitat de l’aigua va arrabassar part de l’asfalt dels accessos. Els danys es van concentrar a la part interior del pas sota l’AP‐7, bàsicament al carril de sortida de Calafat. 

L’obra a realitzar consisteix en la neteja de la brossa i els àrids i en la demolició i retirada del paviment bituminós arrabassat i mogut del seu lloc; un cop net es procedirà a la formació de caixa per a rebre un paviment de formigó de 20 cm de gruix. 

Xavi de la Fuente és el regidor de mobilitat i espais públics.

El cost d’execució de l’obra és de 34.048,46 € i es finançarà amb les ajudes i subvencions per sinistres i catàstrofes demanades al Ministeri de l’interior i a la direcció general de Protecció Civil i Emergències. 

Comparteix