Un registre a l’Ametlla de Mar, relacionat amb la desarticulació d’un grup que es dedicava a l’explotació sexual i cultiu de marihuana

Foto Policia Nacional
Comparteix

S’han realitzat quatre entrades i registres, una d’elles a l’Ametlla de Mar, a més de Salou i Miami Platja

La Policia Nacional ha alliberat tres víctimes d’explotació sexual i ha desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic d’éssers humans i cultiu de marihuana. Alguns dels implicats van violar i van colpejar a una de les víctimes, que va haver de ser hospitalitzada després de sofrir lesions greus. Els detinguts obligaven les dones a prostituir-se al carrer i a controlar plantacions de marihuana tipus indoor.

Agents de la Policia Nacional han alliberat tres víctimes d’explotació sexual i han desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic d’éssers humans i cultiu de marihuana a Tarragona. Han estat detingudes cinc persones i dues d’elles han ingressat a la presó provisional. S’han realitzat quatre entrades i registres, una d’elles a l’Ametlla de Mar, a més de Salou i Miami Platja en els quals s’han intervingut quatre telèfons mòbils i nombrosa documentació relacionada amb la recerca.

Alguns dels implicats van violar i van colpejar a una de les víctimes, que va haver de ser hospitalitzada després de sofrir lesions greus. Els detinguts obligaven les dones a prostituir-se al carrer i a controlar plantacions de marihuana tipus indoor. La recerca ha rebut el suport de l’Agregadoria de l’Ambaixada de Romania a Espanya, l EUROPOL i Policia Nacional de Romania.

El grup criminal estava compost per un clan familiar d’origen romanès, que presumptament es dedicava a captar i traslladar fins a Espanya a dones de la seva mateixa nacionalitat sota la promesa d’un treball legal. Una de les implicades aprofitava la seva condició de dona per a no aixecar sospites en les víctimes durant la seva captació, a les quals enganyava dient que anaven a treballar en el sector de la neteja o de l’hostaleria.

La recerca ha culminat amb l’alliberament de tres víctimes a Tarragona i cinc detinguts pels delictes de tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual, delicte contra la salut pública, agressió sexual, lesions, falsedat documental i pertinença a grup criminal. Després de passar a disposició judicial dues dels arrestats han ingressat a la presó provisional.

Comparteix