Ajuntament i companyies elèctriques es coordinen per millorar la xarxa

Comparteix

Durant la reunió es va acordar fer un seguiment acurat de la planificació de les futures obres o actuacions de millora de la xarxa de distribució elèctrica.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i les companyies de distribució elèctrica Edistribución i Electrica del Ebro s’han reunit recentment amb l’objectiu de millorar la planificació de diverses actuacions pendents al municipi.

Aquesta trobada s’emmarca en la necessitat de donar una solució definitiva a l’estat que presenta la xarxa de distribució elèctrica de la urbanització Calafat, tot i que també es van abordar altres aspectes com la finalització definitiva de diverses reparacions provisionals o la planificació de la renovació de la xarxa.

Durant la reunió es va acordar fer un seguiment acurat de la planificació de les futures obres o actuacions de millora de la xarxa de distribució elèctrica al nucli urbà i aprofitar les obres civils per soterrar el cablejat elèctric aeri dels encreuaments de carrers.

Entre les actuacions més prioritàries destaquen les millores a la xarxa de distribució de la urbanització Calafat i ja ha començat a la zona del Poliesportiu Municipal Galetet i el Mercat Municipal la preparació per l’eliminació de dues torres metàl·liques, el cablejat aeri i el soterrament de la línia que creua la plaça, que es realitzarà en els propers mesos i que millorarà, de manera directa, el servei de 2.000 clients i de manera indirecta, el bon funcionament de la xarxa a tot el municipi. Xavier de la Fuente és el regidor d’Espais Públics.

De fet, un dels punts de la reunió va ser precisament el de donar a conèixer de manera pública totes les actuacions que es vagin fent a la xarxa.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va demanar agilitat en els contactes amb les companyies elèctriques quan es produeixin talls de llum o avaries, i s’ha posat a disposició dels usuaris un enllaç per tal que els ciutadans puguin fer un seguiment de les incidències. https://www.edistribucion.com/es/averias.html.

Comparteix