Els pensionistes de la casa del Mar han sortit avui d’excursió cap a Girona

Comparteix

Els pensionistes també tenen programats dos viatges més, un a partir del 6 d’octubre a Galícia de sis dies i un altre a Benidorm de 5 dies a partir del 6 de novembre.

L’Associació de Pensionistes de la Casa del Mar ha organitzat pels pròxims mesos fins a tres viatges. El primer des d’avui i fins dijous que portarà a 54 persones a l’Estartit i tota la zona de Girona, tot i que n’hi ha un segon de programat a Galícia i un altre a Benidorm.

54 associats i associades dels Jubilats de la Casa del Mar han sortit avui d’excursió en un viatge que els ha de portar durant quatre dies a recórrer diversos indrets de la costa Gironina i fins i tot a fer una incursió al sud de França. En aquest primer viatge els pensionistes tindran la base a l’Estartit. Joan Borràs és el president.

Els pensionistes també tenen programats dos viatges més, un a partir del 6 d’octubre a Galícia de sis dies i un altre a Benidorm de 5 dies a partir del 6 de novembre i ja estan mirant opcions pel viatge de prenadal.

Tot i que el nombre d’associats es va ressentir durant els mesos de pandèmia, la tornada a la normalitat ha comportat un centenar de socis nous.A més dels viatges, els associats a l’entitat poden gaudir de diverses activitats com el billar o el tenis taula a les instal·lacions de la casa del Mar, cada dia al matí d’11 a 13 h i a les tardes de 17 a 19 h aproximadament.

Comparteix