El Bàsquet l’Ametlla perd amb el Cambrils 42 a 74 en partit de pretemporada

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar debutaran en lliga i a la nova categoria aquest dissabte a la tarda a la pista del Bàsquet Vila-seca a partir de les 18.00 h.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre diumenge davant del Bàsquet Cambrils per 42 a 74 el primer i únic partit d’aquesta pretemporada, que els va servir per agafar ritme de competició davant l’imminent començament de la lliga.

El de diumenge fou el partit d’estrena d’aquesta temporada pel bàsquet calero davant de l’afició i amb un rival de superior categoria. El Bàsquet Cambrils, que competeix a la 2a Catalana pràcticament no va donar opcions als caleros, que cal recordar que aquest any s’estrenaran a la 1a Territorial.

La manca de ritme i de físic van ser una constant en l’equip de l’Ametlla de Mar, al que li cal treballar molt la compenetració amb les noves incorporacions. El resultat de 42 a 74 va ser el menys important, tal com explica Aitor Gavilán, un dels components de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar debutaran en lliga i a la nova categoria aquest dissabte a la tarda a la pista del Bàsquet Vila-seca a partir de les 18.00 h.

Comparteix