Eva del Amo i Galarzo forma part de l’executiva de l’ACM

Comparteix

Així es va acordar a la XXVI Assemblea general ordinària, celebrar divendres passat a Lloret de Mar.

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) va celebrar divendres a Lloret de Mar la XXVI Assemblea general ordinària, on l’alcaldessa de La Garriga, Meritxell Budó, va ser escollida presidenta, mentre que també es va aprovar la composició de la nova executiva, de la qual Eva del Amo hi formarà part.

Meritxell Budó és la nova presidenta de l’ACM. Budó, proclamada presidenta amb el 95,48% dels vots a favor, substituirà en el càrrec a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que ha presidit l’ACM des del 20 de setembre de 2019.

A l’Assemblea també es va aprovar la composició de la nova executiva de l’ACM, la qual l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo, hi formarà part. Així ho ha explicat.

L’Assemblea, que va comptar amb més de 150 alcaldes i alcaldesses d’ens locals associats a l’entitat municipalista, també va servir per validar l’activitat de l’associació en el darrer any i fer un balanç de mandat des del 2019.

La cloenda va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, que es va posar a disposició de l’Associació Catalana de Municipis i del conjunt del món local per afrontar conjuntament reptes actuals de país com la inflació “que afecta la capacitat adquisitiva dels nostres veïns”, ambientals “com els episodis de sequera o d’aiguats”, socials o de salut.

Cal destacar que l’Associació Catalana de Municipis i Comarques és l’entitat municipalista amb més representació al territori, ja que agrupa els 947 ajuntaments associats. També representa els 40 consells comarcals i el Conselh Generau d’Aran i 29 Entitats Municipals Descentralitzades. Les quatre diputacions provincials també són socis de l’ACM, juntament amb 7 consorcis i mancomunitats.

Comparteix