La Cala perd en el seu debut a la lliga contra La Cava

Comparteix

El filial de l’Ametlla de Mar es van imposar al Campredó i va debutar a la lliga de 4a Catalana amb victòria per 2 a 0.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre aquest diumenge per 0 gols a 1r el seu debut a la lliga davant de la Cava. Tot i que a la segona part els caleros van insistir sobre l’àrea rival, no van trobar el camí del gol.

El 1r equip de la Cala no va poder debutar a la lliga amb una victòria. Els caleros van rebre a la Cava, un dels equips que surt com a favorit o si més no, candidat a assolir l’ascens i que va ser millor que la Cala a la primera part. Els visitants es van avançar amb un gol de sort a la primera part, tot i que també van disposar d’un parell d’oportunitats. A la segona part, els locals van collar més i es van imposar en el domini del joc, fent endarrerir a la Cava. Tot i que van disposar d’un parell d’ocasions, no van poder marcar, tal com explica l’entrenador Xavi Subirats.

El pròxim diumenge els caleros jugaran al camp del Perelló.

Pel que fa al filial, els de l’Ametlla de Mar es van imposar clarament al Campredó i van debutar a la lliga de 4a Catalana amb victòria per 2 a 0.

Més enllà d’un parell d’ensurts inicials, els de l’Ametlla de Mar van ser clars guanyadors, sobretot a partir del gol de Denís Margalef al 38 que va aprofitar una errada del porter visitant. A la segona part els de l’Ametlla de Mar van continuar insistint, tot i que no va ser fins al 83 que Erik Ayllon va fer el gol de la tranquil·litat. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els caleros jugaran dissabte que ve al camp del Gandesa B.

Comparteix