Entesa per la Cala qüestiona l’assessorament de l’Ajuntament en matèria urbanística i econòmica

Comparteix

Espuny, que no va voler criticar l’acció de l’equip de govern fins ara, pel fet de portar poc temps al capdavant de l’Ajuntament, va dir que durant l’estiu no s’ha fet cap acció nova i s’han limitat a continuar fent el que feia l’anterior govern.

El regidor del Grup Municipal d’Entesa per la Cala, Antonio Espuny, va advertir en el transcurs del programa Portaveus de la Cala Ràdio, que l’alcaldessa Eva del Amo i el seu equip hauran d’anar molt amb compte amb el que signen en matèria urbanística i econòmica, després de prescindir dels serveis jurídics que tenia contractats l’anterior govern.

Antonio Espuny va qüestionar que l’equip de govern ho fiï tot a l’assessorament del nou càrrec de confiança contractat a l’inici d’aquesta legislatura per Junts i el PSC i va advertir l’alcaldessa Eva del Amo i el seu equip de les conseqüències que poden portar les decisions que es prenguin.

Espuny, que no va voler criticar l’acció de l’equip de govern fins ara, pel fet de portar poc temps al capdavant de l’Ajuntament, va dir que durant l’estiu no s’ha fet cap acció nova i s’han limitat a continuar fent el que feia l’anterior govern.

El portaveu d’Entesa va ser especialment crític amb Ricardo Llaó, càrrec de confiança del nou govern, no només pel seu sou, sinó que va posar en qüestió les seves capacitats i les seves relacions polítiques en el passat amb partits com el PP i C’s, de qui va dir que hi havia interessos personals en algunes decisions preses en el passat quan era regidor de l’Ajuntament.

Antonio Espuny va anar més enllà i va posar en dubte que el PSC posi en marxa com a part de l’equip de govern, el consell assessor en matèria d’urbanisme, un dels seus projectes electorals, per tenir interessos diferents dels del poble.

El regidor d’Entesa també es va referir als resultats electorals, els quals va dir, que van estar condicionats per la baixa participació, la qual va afectar el repartiment dels regidors. Espuny va dir que tant Junts com el PSC van saber mobilitzar el seu electorat a diferència d’ERC i Entesa, trobant a faltar els 500 vots de la gent que no va anar a votar i que van ser els que van perdre entre els dos partits de l’anterior govern municipal.

Antonio Espuny també va atribuir part del resultat a la deriva difamatòria i de mentides que es va fer a les xarxes socials durant la campanya electoral, tapant la manca de projecte de Junts i el PSC i acusant de nou Ricardo Llaó de ser-ne el guionista.

Comparteix