La Cala RTV enceta la programació tardor-hivern

Comparteix

Tornen programes com el Sempre a Punt, la Patxanga, l’Esport al nostre poble, Portaveus o Fila Zero.

Aquest 12 de setembre s’inicia la programació tardor-hivern de la Cala RTV amb el retorn dels espais habituals d’àmbit social, d’actualitat esportiva i d’actualitat política entre altres, acompanyats per l’entreteniment i la informació territorial.

La Cala RTV tanca el període estiuenc i enceta la seva programació de cara a aquesta tardor. Després del Notícies en Xarxa de primera hora del matí, obrirà el foc a les 9 del matí el programa Sempre a Punt presentat per Fini Llaó i Imma Brull amb entreteniment, informació i tot el que cal saber per començar el dia.

A partir de les 11 h, tornen programes com la Patxanga els dilluns, després d’uns anys d’absència amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, Ricardo Fernández i Oscar Fornós. També torna l’Onada els dimarts, Portaveus els dimecres, amb la veu dels partits polítics municipals, l’espai de caràcter feminista Cada dia és 8 M conduït per Noemí Llambrich o el Fila Zero en el qual l’Enric Franch i Montse Cateura ens atansen l’actualitat del 7è art. I cada quinze dies una entrevista amb l’alcaldessa Eva del Amo per tal de repassar l’actualitat municipal.

També torna l’Esport al nostre poble amb Francesc Callau, cada dia a partir de les 12 h Amb tota la informació dels clubs i entitats esportives del municipi.

Si parlem del vessant informatiu, Laia Oltra conduirà els diferents butlletins informatius a les 11, 12, 13, 15, 16, 18 i 22 h, així com la informació local del magazín territorial Al Dia Terres de l’Ebre, que torna a la programació cada dia a partir de les 13 h. I per últim, cada dia a partir de les 19 h arribarà l’actualitat general amb les Notícies en Xarxa.

Totes aquestes propostes radiofòniques seran repetides en redifusió en diversos horaris de tarda i nit, oferint a l’oient la possibilitat d’escoltar-los en altres moments del dia, tot i que també ho podran fer a través de la web www.lacalartv.cat.

Comparteix