Finalitzen les visites guiades per les Fortificacions i al nucli urbà

Comparteix

Més de 200 persones han participat en aquestes dues propostes turístiques d’interès cultural.

Les passejades històriques pel nucli urbà i les visites a les Fortificacions han finalitzat l’estiu 2023 amb més de 200 participants. La regidoria de Turisme ha valorat molt positivament aquestes dues activitats turístiques que es van reactivar l’estiu de 2021 i que la voluntat és mantenir-les els pròxims estius.

Les Fortificacions han registrat 160 participants i les passejades, 104. Durant l’estiu, un total de 264 persones s’han endinsat a la història que s’amaga als carrers del municipi i a les Fortificacions de la Guerra Civil, situades a l’Estany.

Les xifres són inferiors a l’estiu passat que va superar les expectatives registrant més de 400 visites, però s’aproximen a les dades de 2021, amb centenars de participants.

La regidora de Turisme, Ma José Castellano, remarca que l’objectiu d’aquestes propostes és promoure el patrimoni cultural i històric del municipi.

Durant el curs se seguiran oferint puntualment segons demanda i també en l’àmbit educatiu per incentivar la cultura entre els joves. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme.

Comparteix