Cloenda del Gimnàstic Camp i demostració a la plaça Joan Miró

Comparteix

Una trentena de gimnastes faran una demostració de gimnàstica rítmica aquest divendres a la plaça Joan Miró. Es tracta de gimnastes federades com les que han participat al Gimnàstic Camp, el campus de gimnàstica rítmica que ha organitzat l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar durant aquests mesos d’estiu i que aquest divendres ha finalitzat.

Les gimnastes participants aprofitaran la fi de les classes, per oferir una demostració pública a l’aire lliure, que tindrà lloc aquest divendres a les 22.30 h a la plaça Joan Miró, ja sigui en grup, format duet o individual per mostrar les seves habilitats amb diferents disciplines de la gimnàstica rítmica com la pilota, la cinta, el cèrcol, les maces o la corda.

Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Comparteix