Es milloren als centres educatius de cara a l’inici del curs escolar

Comparteix

També s’està fent una posada a punt dels aparcaments i la zona pròxima als centres.

De cara a l’inici del nou curs escolar, que serà el pròxim 6 de setembre, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està duent a terme diverses actuacions de manteniment a les instal·lacions dels diferents centres educatius, especialment temes de jardineria en les zones exteriors, retocs de parets i pintura o renovació de material.

Com ja és habitual, els operaris de la Brigada Municipal aprofiten els mesos d’estiu per realitzar els treballs de millora i manteniment als centres educatius, -a l’Institut Candelera, l’Escola Sant Jordi i la Llar d’Infants Xerinola-, amb l’objectiu de mantenir-los en òptimes condicions per quan arribin els alumnes.

Les actuacions han consistit, en el cas de l’Institut, en desbrossar i podar els arbres de l’exterior. A l’Escola, també s’ha fet un desbrossament als patis, s’han netejat els vidres i s’ha fet un repàs general de les pertinences i a la Llar d’Infants, principalment s’ha actuat a la façana que requeria d’un sanejament.

El regidor de Serveis i Manteniment, Jordi Martí, detalla les millores i apunta que totes són a petició de la direcció dels diferents centres.

A més, fora dels centres, l’Ajuntament també vetlla per deixar en òptimes condicions l’Av. U d’Octubre, els dos aparcaments pròxims i el parc de la zona del pinar de la Llar d’Infants, desbrossant i netejant qualsevol obstacle que pugui interferir al camí de les famílies fins als centres escolars.

Comparteix