L’Ametlla de Mar acollirà el primer Mercat de Brocanters

Comparteix

Serà aquest divendres de 18 h a 24 h al parc del Bon Repòs, quan es reuniran brocanters del territori per exposar peces úniques.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i la nova associació ‘La Mar de…’ han organitzat el primer mercat de brocanters que se celebrarà al municipi. Una desena de brocanters locals i del territori –Perelló, Reus, Tortosa o Vinaròs- s’instal·laran aquest divendres al parc del Bon Repòs per exposar peces úniques i de tota mena d’entre 50 i 100 anys.

‘La Mar de…’ és una associació, creada recentment per veïns i veïnes de la població, que tenen inquietud per peces de brocanters i que han volgut provar com respon la ciutadania davant aquesta primera edició del mercat.

La presidenta de l’entitat, Maite Martí, remarca que es tracta de peces amb un gran valor i amb una història darrera.

De moment, l’entitat ha volgut impulsar aquest mercat i la intenció és anar fent altres propostes com mercats de segona mà, antiguitats o també propostes formatives de diferents disciplines lligades amb l’art; no només a l’estiu sinó també durant l’hivern.

El Mercat de Brocanters serà divendres de 18 h a 24 h al parc del Bon Repòs.

Comparteix